Laukaanportin yritysalue

Laukaanportin yritysalue sijaitsee Nelostien varressa Jyväskylän lentoaseman vieressä. Laukaanportin sijainti on ihanteellinen logistiikan, matkustajaliikenteen ja teollisuuden tarpeisiin sekä niitä palvelevaan toimintaan. Laukaanportin tunnetuin yritys on Lidlin jakelukeskus.

Nelostien varressa lentokentän vieressä

Laukaanportissa Jyväskylän lentoaseman vieressä yritykselläsi on suora yhteys nelostietä pohjoiseen ja etelään. Alueella on reilusti vapaata teollisuustonttimaata, josta on mahdollista lohkoa yrityksen tarpeeseen sopiva rakennuspaikka.

Laukaanportin kunnallistekniikka on valmiina ja tontit on esirakennettu! Esirakentaminen on käsittänyt tonttien tasaamisen ja siihen hyödynnetty alueen olemassa olevia maamassoja.

Alue on moreenimaata ja kalliota, mikä takaa rakennuksille hyvän kantavuuden. Maalämpö on potentiaalinen energiatuotantotapa, sillä alue ei ole pohjavesialuetta. Alueen asemakaava antaa mahdollisuuden rakentaa kaksikerroksista tilaa, jonka vapaata korkeutta ei ole rajattu.

Tutustu myös Laukaan muihin yritysalueisiin ja vapaisiin tontteihin.

Vapaat yritys- ja teollisuustontit

Vapaat tontit on julkaistu sähköiseen tontinhakupalveluun, jossa tontin hakija voi etsiä sopivaa tonttia kartalla ja lähettää tonttihakemuksen. Palvelussa tonteista esitetään muun muassa tärkeät ominaisuus-, sijainti- ja kaavatiedot sekä hinnat (jos hinnoiteltu). Tonteista voi myös antaa palautetta tai kysyä lisätietoja palautepalvelun avulla.

Siirry palveluun

Yritysympäristö ja palvelutarjonta

Laukaanportti soveltuu sijainniltaan erinomaisesti esimerkiksi rahdin lepotauoille sekä pohjoisesta että etelästä tulevalle kumipyöräliikenteelle. Alue soveltuu myös teollisuuden, logistiikan ja niitä palvelevan yritysten sijoittumispaikaksi tai matkustajaliikennettä palveleviin toimintoihin. 

Tällä hetkellä alueella on Lidlin jakelukeskus, joka on kooltaan kolme jalkapallokenttää. Alueen vieressä sijaitsee Jyväskylän lentokenttä. Lounasravintolat ja muut palvelut löytyvät etelästä 4 km:n päässä Tikkakosken taajamasta (6 km) tai Jyväskylän Kirristä (17 km) ja pohjoisessa Hirvaskankaalta (14 km).


Yrityksiä palveleva Laukaa

Ihmisen kokoisessa Laukaassa rakentamiseen tarvittavat lupa-asiat ja kaupanteko hoituvat joustavasti. Tutustu myös Laukaan omakotitonttitarjontaan sekä kouluihin ja varhaiskasvatukseen.

Laukaan yritystonttitarjonta

Tutustu myös Laukaan muihin yritysalueisiin ja vapaisiin tontteihin.

Tontinhakupalvelu

Vapaat tontit on julkaistu sähköiseen tontinhakupalveluun, jossa tontin hakija voi etsiä sopivaa tonttia ja lähettää tonttihakemuksen.

Siirry palveluun

Lisätietoja

Ota yhteyttä, kun etsit yrityksellesi sijoittumispaikkaa:

Sanna Jylänki

Yritysasiantuntija

040 152 4922

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Jarmo Toikka

Maankäyttöpäällikkö

040 353 8258

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi