Ysitien Sampo – yritysalue

Ysitien Sampo -yritysalue sijaitsee Laukaassa 9-tien varressa 20 km Jyväskylästä Kuopioon. Ysitien Sampo -yritysalue tarjoaa sujuvat liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja näkyvyyttä vilkasliikenteisen valtatie 9:n varrelta. Tarjolla on yritystontteja monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin sekä teollisuutta palvelevaan liike- ja toimistorakentamiseen. Läheltä löytyvät oheispalvelut yritysten sekä työntekijöiden tarpeisiin. Alueella rakentamatonta tonttimaata vielä reilusti. Luovutettavan tontin muoto ja pinta-ala määräytyy rakennushankkeen koon ja yritystoiminnan tarpeen mukaan.

Avaa kuva suurempana

Vapaat yritys- ja teollisuustontit

Vapaat tontit on julkaistu sähköiseen tontinhakupalveluun, jossa tontin hakija voi etsiä sopivaa tonttia kartalla ja lähettää tonttihakemuksen. Palvelussa tonteista esitetään muun muassa tärkeät ominaisuus-, sijainti- ja kaavatiedot sekä hinnat (jos hinnoiteltu). Tonteista voi myös antaa palautetta tai kysyä lisätietoja palautepalvelun avulla.

Siirry palveluun

Ysitien Sampon yritysalueen sijainti ja palvelut

Ysitien Sampo -yritysalue sijaitsee Laukaassa 9-tien varressa 20 km Jyväskylästä Kuopioon. Kuopioon on matkaa 120 km ja Mikkeliin 90 km. Ysitie on vilkas teollisuuden ja matkailun väylä Itä- ja Länsi-Suomen välillä sekä pääkaupunkiseudulta Keski-Suomeen, pohjoiseen ja itään. Liikennemäärät 9-tiellä Ysitien Sampo -yritysalueen kohdalla ovat 6850 ajoneuvoa vuorokaudessa, josta raskasta liikennettä runsaat 10 %. Liikennemäärät ovat kasvaneet 540 ajoneuvolla/vrk vuosina 2012–2016.

Alueella on

  • suuria teollisuustontteja,
  • pienteollisuustontteja Lievestuoreen Liisantien pohjoispuolella,
  • liikerakentamisen tontti ja
  • pienteollisuustontteja Linkkitien pohjoispuolella.

Yritysalueen vieressä sijaitsevasta Lievestuoreen taajamasta löytyvät yrityksen ja työntekijöiden tarvitsemat oheispalvelut ruokapaikoista liikenneasemiin ja asumiseen sekä omakotitontteihin.

Ysitien Sampon esittelyvideo:

Laukaan yritystonttitarjonta

Tutustu myös Laukaan muihin yritysalueisiin ja vapaisiin tontteihin.

Tontinhakupalvelu

Vapaat tontit on julkaistu sähköiseen tontinhakupalveluun, jossa tontin hakija voi etsiä sopivaa tonttia kartalla ja lähettää tonttihakemuksen.

Siirry palveluun

Lisätietoja

Ota yhteyttä, kun etsit yrityksellesi sijoittumispaikkaa:

Sanna Jylänki

Yritysasiantuntija

040 152 4922

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Jarmo Toikka

Maankäyttöpäällikkö

040 353 8258

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi