Elinvoiman mittari: Kuntabarometri!

Elinvoiman mittari: Kuntabarometri!

Miten meillä menee?

kuntabarometri kuva

Miten saamme tietää, kuinka elinvoimainen kuntamme on ja miten yrittäjät kokevat kunnan elinkeinopalvelut?

Vastaus on: Kuntabarometrin avulla ja sen taustalla olevalla pitkäjänteisellä työllä.

Kysely, johon me Laukaan kuntana yhdessä Laukaan Yrittäjät ry:n kanssa toivomme saavamme tänä vuonna, 2024 yli 100 vastausta! Vuonna 2022 saimme 74 vastausta, joten eiköhän pistetä paremmaksi?

Tärkeä mittari

Kunnan elinvoimaisuuden mittarina on käytetty kuntabarometriä jo vuosikausia (entinen ELPO) ja näin saatu tietoa yrityskentän toimijoilta, miten yrittäjät ja päättäjät kokevat alueensa elinvoimaisuuden ja elinkeinotoiminnan.

Kun yrittäjä vastaa kuntabarometriin, saavat kunta ja yrittäjäjärjestöt arvokasta tietoa, miten palvelut on löydetty ja miten niiden käyttö on koettu ja mikä on yleinen fiilis kentällä. Näin tiedämme paremmin missä mennään ja pääsemme yhdessä kehittämään elinkeinopalveluita ja kunnan elinvoimaisuutta.

Vastaa siis sinäkin Kuntabarometriin ja vaikuta! Vastaamiseen ei mene paljoa aikaa. Autathan meitä tässä? Vastausaikaa on 1.4.2024 saakka.

Kuuntele myös Sannan, Lindan ja Anna-Marin keskustelu Santerin hostaamana yrityspalveluiden podcastista, miksi kuntabarometri on erityisen tärkeä:

sanna jylänki
Sanna Jylänki yritysasiantuntija

Viimeisimmät kirjoitukset

12.04.2024 | Sanna Jylänki
Mitä Laukaan Kehitysyhtiö tekee?
18.03.2024 | Vierailija
Täsmävalmennuksella osaava työntekijä – onnistuisiko?
12.02.2024 | Sanna Jylänki
Elinvoiman mittari: Kuntabarometri!