Laukaan kehitysyhtiö Oy:n toimitusjohtajaksi Sanna Jylänki

Laukaan Kehitysyhtiö Oy:n hallituksen toimitusjohtajaksi on valittu Sanna Jylänki.

sanna jylänki

Laukaan Kehitysyhtiö Oy:n hallitus valitsi 20.9.2022 kokouksessa yhtiön toimitusjohtajaksi Laukaan kunnan yritysasiantuntija Sanna Jylängin. Jylänki aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä heti. Kehitysyhtiön edellinen toimitusjohtaja Teemu Pinomäki irtisanoutui tehtävästä siirtyessään pois Laukaan kunnan palveluksesta.

Kehitysyhtiön toimitusjohtajuus on luonteva rooli Laukaan yrityspalveluissa yritysasiantuntijana työskentelevälle Jylängille. Jylänki tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri verkostoissa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös yritystonttien markkinointi ja myynti sekä yritysten rekrytoinnin tukeminen yhteistyössä kunnan työllisyyspalvelujen kanssa.

– Viemme Laukaan kunnan elinkeinopalveluja jatkossakin eteenpäin tiiviisti yhtenä tiiminä ja Liekkiä Laukaaseen -kuntatrategiaa toteuttaen. Yrittäjät ovat kaikki kaikessa elinvoiman ylläpitämisessä ja kasvattamisessa, sanoo Laukaan kunnanjohtaja Linda Leinonen.

Sanna Jylänki aloittaa kehitysyhtiön toimitusjohtajan tehtävässä heti.

-Tuon kehitysyhtiölle kehittämisideoita ja yrityskentän tarpeita. Annan yhtiölle osaamiseni hallitusammattilaisena ja pitkän linjan yrittäjänä, tuore toimitusjohtaja Jylänki kertoo.


Laukaan kehitysyhtiö on Laukaan kunnan tytäryhtiö ja osa Laukaan yrityspalvelujen palvelukokonaisuutta. Kehitysyhtiö toteuttaa ja hallinnoi yritysten toimintaedellytyksiä parantavia hankkeita ja vuokraa toimitiloja yritystoimintaan. Kehitysyhtiön myöntämä yrityspalvelusetelillä kannustetaan laukaalaisia yrityksiä kehitystyöhön.

Lisätietoja

Linda Leinonen

Kunnanjohtaja

040 188 0566

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Sanna Jylänki

Yritysasiantuntija

040 152 4922

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi