Uusi yritysasiantuntija aloitti Laukaassa

Laukaan kunnan yrityspalvelut sai vahvistusta tiimiin, kun Sanna Jylänki aloitti yritysasiantuntijana 2.5.  Sanna on aktiivisesti verkostoitunut ja kokenut yritysosaaja.

Sannan työtehtäviin kuuluu Laukaassa toimivien ja laukaalaisten yrittäjien ja yritysten auttaminen erilaisissa yritysten arkeen kuuluvissa asioissa. Voit ottaa Sannan erilaisiin yritystoimintaasi liittyvissä asioissa hyvin matalalla kynnyksellä. Sanna tulee järjestämään myös erilaisia koulutus- ja verkostoitumistapahtumia Laukaassa. joihin otan mielelläni vastaan tarpeitanne ja toiveitanne tähän liittyen.

Sanna on itsekin toiminut yrittäjänä yli 16 vuotta sparraten ja kouluttaen yrittäjiä mm. markkinoinnissa, someasioissa, kehittämisessä, brändäämiessä sekä mm. yrityksen verkottamisessa keskenään sekä toisten toimijoiden kanssa. Sannan laajat verkostot ovat siis nyt sinunkin apunasi Laukaassa.

Voit ottaa Sannan yhteyttä WhatsAppilla, tekstarilla, sähköpostilla, soittaen tai vaikkapa somen kautta.

Yritysasiantuntijalla on myös oma sivu, jossa mm. tulevia tapahtumia jne. https://www.laukaanyrityspalvelut.fi/yritysasiantuntija/

Lisätietoja

Sanna Jylänki

Yritysasiantuntija

040 152 4922

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi