Yrityshakemisto ja yritystontti- sekä -toimitilahakemistot julkaistu

Laukaassa otetaan käyttöön kaksi uutta palvelua. Sähköisestä yrityshakemistosta löydät Laukaan yritykset ja palvelut. Yritystontti- sekä -toimitilahakemisto on tarkoitettu vapaata toimitilaa tai rakennuspaikkaa tarjoaville ja etsiville yrityksille.

Laukaan yrityshakemistosta löytyvät Laukaan seudun yritykset ja palvelut. Tiedot hakemistoon päivittyvät automaattisesti kaupparekisterin julkisten tietojen perusteella. 

Laukaan yrityshakemisto

  • Yrityshausta voi kuka tahansa hakea yritysten kaupparekisteriin ilmoittamia julkisia perustietoja.
  • Palveluhausta voi hakea yritysten yhteystietoja, tuotteita ja palveluita 20 eri pääkategorian ja yli 160 tarkemman alakategorian tuote- tai palvelunimikkeillä.
  • Infografiikka-sivulta löytyy Laukaan yrityksiä koskevaa yhteenvetotietoa sekä lukuina että graafeina.

– Haluamme auttaa kuntalaisia löytämään paremmin paikalliset palvelut ja nostamaan paikallisia yrityksiä esiin sekä helpottaa toimitiloja tai yritystontteja etsivien yritysten työtä, kertoo Laukaan kunnanjohtaja Linda Leinonen.

Toimitila ja tonttipalvelusta löytyy tietoja Laukaan vapaista toimitiloista ja yritystonteista. Palvelu on maksuton vapaata toimitilaa tai tonttia tarjoaville sekä etsiville. Tämäkin palvelu löytyy Laukaan Yrityspalvelujen verkkosivuilta. Sopivan kohteen löydyttyä voi ottaa rohkeasti yhteyttä ilmoittajaan. Ilmoittajan yhteystiedot löydät palvelun kohdekortilta.  

Yrityshakemistio

Hae ja löydä paikallisten yritysten palvelut Laukaasta.

Laukaan yrityshakemisto

Tontti- ja toimitilahakemisto

Toimitila- ja tonttipalvelusta löytyy tietoja Laukaan vapaista toimitiloista ja yritystonteista. Palvelu on maksuton vapaata toimitilaa tai tonttia tarjoaville sekä etsiville. Tämäkin palvelu löytyy Laukaan Yrityspalvelujen verkkosivuilta. Sopivan kohteen löydyttyä voi ottaa rohkeasti yhteyttä ilmoittajaan. Ilmoittajan yhteystiedot löydät palvelun kohdekortilta.  

Ilmoittajille toimitilan tai tontin ilmoittaminen tapahtuu helposti ilman rekisteröitymistä sähköisellä lomakkeella. Ilmoittaja saa sähköpostiinsa linkin, jolla pääsee jatkossa muokkaamaan omaa kohdettaan. 

– Meiltä Laukaan yrityspalveluista kysytään jatkuvasti vapaista toimitiloista tai kiinteistöjen omistajat pyytävä välittämään tietoa vapaista ja vapautuvista toimitiloista. Aikaisemmin apumme on ollut lähinnä muistin ja yksittäisten keskustelujen varassa, mutta nyt tilanne merkittävästi paranee. Haluamme saada myös vapaat yritystonttimme paremmin näkyviin, luettelee elinkeinojohtaja Teemu Pinomäki.

Toimitila- ja tonttitilapalvelut

Jätä ilmoitus maksutta vapaana olevasta hallinnassasi olevasta toimitilasta tai myytävästä tai vuokrattavasta yritystontista.

Siirry toimitilapalveluun

Lisätietoja