Yritystankkaamon avajaiset 11.10.

Laukaan Yritystankkaamo on yritysten yhteisöllinen työtila, joka vahvistaa laukaalaisten yritysten ja yrittäjien yhteisöllisyyttä ja muutoskyvykkyyttä sekä verkottaa yrityksiä ja elinkeinoelämän kehittäjiä.

Yritystankkaamon tiloissa järjestetään yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille koulutuksia, valmennuksia ja tilaisuuksia, sekä rakennetaan yhteistyöverkostoja. Yritysten yhteisöllistä työtilaa pyörittää heimopäällikkönä toimiva Marko Kämäräinen.

– Yrittäjänä toimivilla on ilmeinen tarve tavata ja jakaa yrittäjäelämää toisten yrittäjien kanssa. Monelta yrittäjältä myös puuttuu lähityöyhteisö, koska yksinyrittäjiä ja pienyrittäjiä on yhä enemmän, kertoo Yritystankkaamon heimopäällikkönä toimiva Marko Kämäräinen. – Minulla on onni olla henkilö, joka avaa aamulla Yritystankkaamon ovet ja sitten illalla sulkee ne. Siinä välissä Tankkaamossa on ehtinyt tapahtua paljon, pohtii Kämäräinen työtään.

Laukaan Yritystankkaamo-hanke on saanut rahoitusta Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) Keski-Suomen liiton kautta. Hankkeen keskeisiä tavoitteita ovat yritysten ja yrittäjien muutoskyvykkyyden ja hyvinvoinnin vahvistaminen, yritysten ja yrityspalvelutoimijoiden yhteistyön ja yhteisöllisyyden sekä osaamisen vahvistaminen ja TKI-toiminnan aktivoiminen.  Yritystankkaamo-hanke jatkuu elokuuhun 2025 saakka.

Laukaan Yritystankkaamon avajaisia vietetään keskiviikkona 11.10.2023 klo 12–18. Yritystankkaamo sijaitsee osoitteessa Laukaantie 12, 41340 Laukaa. Lisätietoja Yritystankkaamon tapahtumista ja toiminnasta löytyy Yritystankkaamon sosiaalisen median tileiltä Facebookissa ja Instagramissa.

Lisätietoja

Marko Kämäräinen

Heimopäällikkö/projektipäällikkö

040 357 7117

Yritystankkaamo / Laukaantie 12
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Sanna Jylänki

Yritysasiantuntija

040 152 4922

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi