Millaista yhteistyötä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto tarjoaa juuri teidän yrityksellenne?

POKE yrityksille: millaista yhteistyötä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto tarjoaa juuri teidän yrityksellenne?

Tiesitkö, että Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE tekee monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa? Vaikka ammattiopistot mielletään usein pääasiassa nuorten perustutkintokouluttajina, on tarjolla myös monenlaista muutakin koulutusta ja palvelua. Mitä kaikkea POKE tarjoaakaan yrityksille? Lue, kuinka juuri teidän yrityksenne voi hyötyä POKEn tarjoamista palveluista!

Koulutuksilla henkilöstön osaaminen ajan tasalle

Kaipaako henkilöstön osaaminen päivitystä? Osaavan henkilöstön avulla pidetään huoli siitä, että toiminta pyörii moitteettomasti, työntekijät viihtyvät ja pysyvät töissä ja asiakkaat saavat parasta palvelua. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö tukee myös positiivista työnantajamielikuvaa. Henkilöstön osaamisen kehittämiseen meillä on tarjolla monenlaisia koulutuksia tutkinto- ja lyhytkoulutuksista räätälöityihin kokonaisuuksiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi toimisto-ohjelmien perusteiden opettelu tai yleisimpien markkinointityökalujen haltuunotto? Entä kaipaisitko virtaa ja voimaa yrittäjyyteen?

Käy katsomassa tämänhetkinen tarjonta lyhytkoulutuksista verkkosivuiltamme.

Lue lisää: Virtaa ja voimaa yrittäjyyteen – yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen, tutkinnon osa

Jos tuntuu, ettei valmiista koulutuksista löydy omiin tarpeisiin sopivia kokonaisuuksia, voimme räätälöidä juuri teille sopivan koulutuksen ja tulla pitämään sen halutessanne paikan päälle työpaikallenne! 

Oppisopimus on toimiva keino rekrytoida uutta tai kouluttaa nykyistä henkilöstöä

Oppisopimuskoulutuksessa osaamista kehitetään aidoissa työtehtävissä työssä. Kouluttamalla työntekijän työpaikalla saat tarpeeseesi sopivinta osaamista nopeasti ja kustannustehokkaasti. Myös yrittäjä voi kehittää yrittäjyyteen tai alansa substanssiin liittyvää osaamistaan omassa yritystoiminnassaan sekä vahvistaa toimintaverkostojaan yrittäjän oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimuksella voi opiskella perus-, ammatti-, erikoisammattitutkintoja tai niiden osia. Oppisopimuskoulutus rakennetaan aina yhteistyössä työpaikan ja opiskelijan kanssa, pääosa on työpaikalla tapahtuvaa oppimista, joka täydentyy etä- tai lähiopinnoilla Pokessa. Poken henkilöstön opetus, tuki ja ohjaus on käytössä koko koulutuksen ajan.

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle. Oppisopimuskoulutus perustuu työ- tai virkasuhteeseen tai yrittäjyyteen ja oppisopimus on aina määräaikainen. Oppisopimuskoulutus on taloudellisesti tuettua; POKE maksaa työnantajalle koulutuskorvausta opiskelijan työpaikalla tapahtuvasta ohjauksesta, korvaus sovitaan oppisopimusta solmittaessa. Työttömän työnhakijan työllistämiseen oppisopimuskoulutuksella TE-palvelu voi myöntää palkkatukea. Laukaan kunnassa on käytössä myös työllistämisen kuntalisän mahdollisuus oppisopimuskoulutuksessa.

Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta

Tulevaisuuden töiden oppimisympäristö – POKE Digilab

Oletko jo kuullut Digilabista? Poken Digilab on moderni tapa oppia tulevaisuuden työelämästä ja pitää henkilöstön osaaminen ajan tasalla tulevista trendeistä – Digilab antaakin mahdollisuuden oppia tulevaisuuden töitä ja teknologiaa jo tänään. Yhteisö- ja oppimisympäristö toimii startup -yritysten kasvatusalustana varsinkin opiskelijoille, mutta Digilabia voivat hyödyntää myös yritykset. Digilabista löytyy laitteita ja osaamista liittyen muun muassa virtuaalitodellisuuteen, 3D-mallinnukseen ja tulostukseen sekä 360 sisällön luontiin. Tarvittaisiinko teillä lisäosaamista esimerkiksi joihinkin näistä?

Lue lisää tulevaisuuden teknologiat -koulutuksesta

Huomasitko muuten, että syksyllä 2023 alkaa Laukaassa oma Yrittäjyyden ammattitutkinto oppisopimuksella yrittäjille? Lue täältä lisää ja lähde mukaan.

Ota siis yhteyttä Työelämäpalveluihimme, niin etsitään parhaat ratkaisut juuri teille!

040 7120 923 & myynti@poke.fi

Marjo-Riitta Vainio
Koulutusjohtaja
POKE Työelämäpalvelut
vieraskynä
Vierailija

Viimeisimmät kirjoitukset

12.04.2024 | Sanna Jylänki
Mitä Laukaan Kehitysyhtiö tekee?
18.03.2024 | Vierailija
Täsmävalmennuksella osaava työntekijä – onnistuisiko?
12.02.2024 | Sanna Jylänki
Elinvoiman mittari: Kuntabarometri!