Miten yritysasiantuntija voi auttaa sinua?

Miten yritysasiantuntija voi auttaa sinua?

Laukaan kunnan elinkeinotiimi sai vahvistusta 2.5.2022 kun minä allekirjoittanut, Sanna Jylänki, aloitin yritysasiantuntijana.

Taustalla minulla on yli 16 vuoden kokemus yrittäjyydestä yrittäjänä: olen sparrannut ja kouluttanut erikokoisia yrityksiä yritysten kaikissa elämänvaiheissa mm. markkinointiin, somemarkkinointiin, jaksamiseen, brändäykseen sekä perus kehittämistoimintaan. Lisäksi minulla on erittäin laajat verkostot, joten jos en itse jotain asiaa tiedä, tiedän mistä lähdetään selvittämään.

Tehtäväni on auttaa Laukaan alueen yrittäjiä arjessa kaikenlaisissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Kontaktoin ja pidän yhteyttä olemassa oleviin yrityksiin samalla arjessa auttaen. Autan yrittäjyyttä pohtivia oikeille urille ajatusten kanssa ja etsin toimitiloja ja tontteja tänne sijoittuville yrityksille sekä toimin työllisyysasioiden ja yrittäjyyden välimaastossa koordinoiden. Tulen myös järjestämään erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia, joilla yhdessä edistämme Laukaan elinkeinoelämää sekä Laukaan kasvua.

Olipa siis asiasi mikä vain vähänkin yrittäjyyteen liippaava Laukaan kunnan alueella, niin ota rohkeasti yhteyttä. Pyrin kontaktoimaan jollain aikavälillä yritykset, joiden yhteystiedot löytyvät yritysrekisteristämme, mutta koska kaikille en kerralla pysty soittamaan, niin toivon teidän ottavan yhteyttä minuun päin, kun juttuseuraa kaipaatte tai jotkin yrittäjyysasiat pohdituttavat.

Tule vaikka kahville kanssani, tsekkaa päivät ja lisätiedot täältä.

Toivon, että uskallat ottaa minuun yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä. Yhteystietoni ovat alla, talleta ne heti puhelimeesi ja sähköpostiisi.

Pistin pystyyn myös Laukaan yrityspalvelut- Facebook ja Instagram tilit, joten laitahan nämäkin seurantaan. Tiedotan siellä myös aktiivisesti tapahtumista ja kerron arjestamme ja otan mielelläni vastaan ideoita ja palautetta.

Tehdään yhdessä menestyvä Laukaa!

Yrityspalvelut Instagramissa @laukaanyrityspalvelut

Yrityspalvelut Facebookissa @laukaanyrityspalvelut

sanna jylänki kuva

Yrittäjyysterveisin

Sanna Jylänki

yritysasiantuntija

sanna.jylanki@laukaa.fi

040 152 4922

sanna jylänki
Sanna Jylänki yritysasiantuntija

Viimeisimmät kirjoitukset

12.04.2024 | Sanna Jylänki
Mitä Laukaan Kehitysyhtiö tekee?
18.03.2024 | Vierailija
Täsmävalmennuksella osaava työntekijä – onnistuisiko?
12.02.2024 | Sanna Jylänki
Elinvoiman mittari: Kuntabarometri!