Tiedätkö mitä Jykia tekee?

Tiedätkö mitä Jykia tekee?

Me täällä Jykialla teemme tilaa työlle. Olemme kuuden hengen organisaatio, josta Laukaan kunta omistaa osan. Olemme kokenut toimitilahankkeiden osaaja ja siksi haluamme auttaa laukaalaisia yrityksiä toimitila-asioissa. Olemme siis apuna nykyisille yrityksille, mutta haluamme myös esitellä Laukaan tontteja yrityksille, jotka miettivät uusia toimitiloja. Näin saadaan lisää työpaikkoja ja hyvinvointia Laukaaseen.

Olemme mukana, kun uusia alueita kehitetään yritysten tarpeisiin. Viime aikoina Jykia on ollut mukana Laukaanportin hankekehityksessä ja tällä hetkellä ponnistelemme lentokentän alueen kehittämisen eteen. Millog ja Senop toimivat Jykian omistamissa tiloissa ja olemme vuosien varrella muokanneet tiloja heidän tarpeitaan vastaaviksi. Kun yritysten toiminta kaipaa tilojen suhteen uudistuksia, Jykia on tukena. Uusiakin hankkeita on tulossa ja kerromme niistä lisää ensi vuoden aikana. Teemme yhteistyötä kunnan kanssa ja haluamme tuoda työskentelyämme esille myös kuntalaisille ja yrittäjille.

Tontteja, toimitiloja ja työpaikkoja

Jykian omistavat Laukaa, Muurame ja Jyväskylä. Tiedämme, että olemme outolintu Suomen maassa, koska harvalla kaupungilla on vastaavanlaista työkalua elinkeinopolitiikan työkalupakissa. Kannamme ylpeydellä oudon mainetta, sillä olemme saaneet vuosien aikana paljon hyvää aikaan. Kun me autamme yritystä toimitila-asioissa, saa yritys oikeanlaiset tilat menestyäkseen. Yrityksen menestymiseen vaikuttavat myös tyytyväiset ja osaavat työntekijät. Jos ihmisillä on töitä, on perheillä hyvinvointia ja kaikki voittavat. Tämä ketju ruokkii toinen toistaan ja kannustaa meitäkin ponnistelemaan yhteisen hyvän vuoksi.

Niin myötä- kuin vastatuulessa

Yrityksiä syntyy ja yrityksen kasvulle tulee mahdollisuuksia. Toisaalta joskus yritysten kannattavuus heikkenee ja tuotanto pienenee. Molemmissa tilanteissa haluamme olla yritysten tukena ja auttaa toimitiloja mukautumaan vallitsevaan tilanteeseen. Yhdessä tekemällä saadaan asiat hoidettua aina parhain päin.

Jykialla ei ole kuntarajoja, on vain yhteistyömahdollisuuksia. Uskomme, että yritys osaa itse tehdä parhaan päätöksen sijoittumisestaan. Me esittelemme mielellämme upean seutumme kaikkia sijoittumismahdollisuuksia. Se missä ihmiset työskentelevät tai käyvät kaupassa, tapahtuu kuntarajojen ylitse ja jokaisesta alueen työpaikasta sataa jotain hyvää jokaiseen omistajakuntaamme.

Olemme vuosikymmenien aikana tutustuneet monenlaisiin yrityksiin ja haluamme entistä enemmän olla myös laukaalaisten yritysten käytettävissä toimitila-asioissa. Meidät löydät ja saat kiinni täältä: https://jykia.fi/yhteystiedot/

vieraskynä
Vierailija

Viimeisimmät kirjoitukset

12.04.2024 | Sanna Jylänki
Mitä Laukaan Kehitysyhtiö tekee?
18.03.2024 | Vierailija
Täsmävalmennuksella osaava työntekijä – onnistuisiko?
12.02.2024 | Sanna Jylänki
Elinvoiman mittari: Kuntabarometri!