Yritysasiantuntija

Yritysasiantuntija

sanna jylänki

Yritysasiantuntija Sanna auttaa sinua kaikissa elinkeinoasioissa Laukaan kunnassa. Käänny aina Sannan puoleen, kun asia liittyy jollain tapaa yrittäjyyteen ja alueen elinkeinoihin. Lisäkseni rahoitusasioissa sinua auttaa hankeasiantuntija Reijo Himanen.

Koitetaan yhdessä etsiä ratkaisuja!

Autan sinua, kun pohdit yritystoiminnan käynnistämistä, kehittämistä, lopettamista, Laukaaseen sijoittumista, työllistämistä tai mitä vain muuta asiaa, mikä liittyy yrittäjyyteen ja yrityksen pyörittämiseen. Katso myös Yritystankkaamon sivut yhteisöllisestä työtilasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, tutustutaan ja katsotaan samalla voisinko sinua jotenkin auttaa, tai voisimmeko keksiä yhdessä jotain mikä vie sinua ja Laukaata eteenpäin!

Viimeisimmät bloggaukset löydät täältä ja podcastit täältä.

Seuraa tekemisiämme myös somessa tilillä Laukaan Yrityspalvelut Instassa sekä Facebookissa. Myös Youtubeen tulee ajoittain videoita.

Tavoitat minut sanna.jylanki@laukaa.fi tai 040 152 4922

Yritystiimi Lievestuoreella

Pidämme yritystiimin kanssa ”vastaanottoa” myös Lievestuoreella, JyväsPakarin tiloissa, kerran kuussa, yhden päivän. Voit tulla ”nonstoppina” moikkaamaan ja rupattelemaan yritysasioista tai muuten vain vaihtamaan kuulumisia klo 9-15 välillä. Tarjoan kahvit/teet ja jutellaan yrittäjyyteen liittyen rennosti.

Katso ajankohdat tapahtumat sivulta tai fb:stä.